2011-10-20

Legíny, Kudrna a Ukrajina

Protože se první legínky osvědčily, došlo i na druhé. Tentokrát nebyl už tak luxusní materilál z Par Exellence, ale zato byl hutněší a kvalita taky celkem vysoká. Opět zase jednou trocha refashion.


Ano, padlo moje triko. Nikdy jsem ho na sobě neměla, právě pro tu jeho hutnost. Prostě vysoká gramáž úpletu a krátký rukáv to pro mě není. Triko bylo reklamní, jak je patrno z "razítka", které se z přední strany trika přestěhovalo na zadní stranu kalhot, snad to Kudrnovi vadit nebude.
Pochází totiž od cestovky Kudrna. S Kudrnou jsme v létě 2005 sjížděli řeky na Ukrajině, kde jsem k němu taky přišla :)

FOTONÁVOD na ušití legínek TADY.  PHOTOTUTORIAL HERE.




Jinak pokud jste pro akčnější dovolené, mohu Kudrnu jen doporučit. Je to dovolená, na kterou se dlouho vzpomíná. Musím říci, že bych do toho šla znova. A to jsme měli nejhorší možné počasí, pršelo a jen se lilo, šílená zima, k tomu ledová voda a každý den stavění stanů do mokra a o toaletách a sprchách se nám jen zdálo. Mytí vlasů v ledové řece, myslela jsem, že mi upadne hlava. Vzpomínám na jednu paní, která říkala, že až přijedeme do Čech a uvidí záchodové prkýnko tak se snad rozbrečí :). Příroda je kýčovitě krásná, řeky s průzračnou vodou, tedy podku nejedete poblíž města, tam už je to horší. Odpadový hospodářství neznají, takže kam s tím, pěkně do řeky ta to odnese, jen ty petky plavou a plavou... Vodáci si přijdou určitě na své, řeky jsou širší, divočejší. atd. atd. atd. Prostě akční dovolená se vším všudy :). Kudrnovský vodácký zájezd na Ukrajinu s pár výšlapy TADY. Stojí za to.




Zmiňované triko před mým zásahem.


Oblíbený outfit, tedy hlavně to triko se zpěvačkou. Že už si začne takhle brzy vymýšlet, co chce obléci, to jsem nečekala.


Víc už toho opravdu neunesu.


2 komentáře:

pipilotti řekl(a)...

fakt se mi děsně líbí, jak předěláváš a recykluješ věci!!!

la bum řekl(a)...

děkuji :)