2012-10-22

Šité krabičky na hračky

Naše první krabičky!
Tak dlouho jsem se dívala u ostatních na jejich krásné výtvory, až u nás také nastala potřeba víc třídit. Aby bylo kam, spojila maminka příjemné tvoření s praktickými krabičkami. Poprvé jsem také šila za vydatné asistence dětí a nenechala si to až na chvilku, kdy budou spát.

Krabičky sice zatím nefungují podle mých představ, místo třídění slouží spíš k "pytlíkování". Což je v poslední době převážně Valinčina zábava. Chytne nějakou tašku, batoh, krabičku a jde buď nakupovat nebo na výlet a co vidí to sbalí. V pátek zvládla naplnit pět igelitek! Hrůza to pak třídit, protože to je obrovská směska všeho možného, co ji zrovna přijde pod ruku. Když ji vidím s taškou, tak se už děsím. Třídit zpátky se pak samozřejmě nikomu nechce. Je to boj ji přesvědčit, aby alespoň pomáhala.

Podobný osud mají teď i krabičky, plní se a plní vším možným.


Takhle to vypadá v provozu. Sice má Val tu malou, takže se jí tam toho zas až tak namíchat nepovede, jenže o to víc ji vyprazdňuje a obměňuje její obsah. :))


Medvědi hlídají nářadí :))


 
U větší princip šití odkoukaný tady, http://ayumills.blogspot.cz/2008/05/tutorial-fabric-basket.html
Naše je jednodušší, bez uší a rozměrově je taky jiná, střiháná od oka, takže vám rozměry neřeknu  :)))
Jolanko díky za tip a rady... U Jolany najdete spoustu krásných krabiček/košíčků a nejen těch :)))




Další inspirace na krabičky třeba u mě na pinterest.

Ať je vám fajn! ŠK

4 komentáře:

Marie Králová řekl(a)...

Moc šikovné krabičky.Senzační inspirace.
Zdravím. Marie

la bum řekl(a)...

Díky. Určitě přibudou další :))

Jolana řekl(a)...

Šárko, máš je nádherné!!! Moc se ti povedly!! Opravdu! A když je vidím bez uší... asi také vyzkouším a určitě vyzkouším větší rozměr. Zatím jsem se zarazila u menšího :-) Určitě nakouknu na ten další návod, také vypadá zajímavě. Děkuji za milou reklamu! :-)
PS: Musím říct, že obdivuji to sbírání hraček! Příjde mi to vtipné (asi proto, že to pak nejsem já, kdo to třídí) :-) J.

la bum řekl(a)...

Jolo, díky. Pochvala vždy potěší :)))
reklama taková nepatrná, rádo se stalo :)))