2012-02-22

Nostalgie č. 2 - červený s copanky aneb druhá šance

Dělám trochu úklid než se pustím do nového tvoření...
Další kousek z minulého století odsouzený ležet bez povšimnutí ve skříni. 
Nejsem si úplně jistá, ale myslím, že jsem ho už před pár lety dala mamce, aby ho vypárala. Nevěřila jsem, že ho ještě budu někdy nosit. Tenkrát mi vadilo, že má hodně stažené patenty a už nemoderní střih.
Jenže nedávno jsem ho objevila ve svém starém pokoji u rodičů. Ležel ve skříni s pár dalšími kousky, které mamka neměla odvahu či jí bylo líto zlikvidovat. Řekla jsem si, že bych ho měla také zdokumentovat jako jedno z mých veledíl. :)))
Jak ho tady už chvilku přehazuji, nepřijde mi až tak zavržení hodný. Je krásně zachovalý. Odpoledne jsem ho po x letech oblékla, patenty mi přišli v pořádku, krásně seděly... Že by přeci jen dostal ještě šanci? :)))
Nejsem zrovna expert na módní trendy, nějak to jde trochu mimo mě. Tedy nemám potřebu je sledovat, ale oni se stejně vplíží do podvědomí.... a tak mi najednou už nemoderní nepřijde, že by tento styl byl opět dokonce in...:)))







Trochu legrační foto.
Kraťasy jsou v originále krásně zelené, žádné khaki :)) a hlavně tady vypadají nějak maxi proti tomu svetru. Je pravda, že jsou bokové a trochu mi plandají, ale i tak je to docela nepoměr :)))) No stejně se na mně asi nepotkají, kraťasy nosím jen když je opravdu vedro a svetry jen když je opravdu zima :)))

4 komentáře:

Amelie řekl(a)...

je krásný, moc se mi líbí. Taky jsem kdysi pletla svetry.

la bum řekl(a)...

Děkuji, jj pletení, krásný relax, jen tak přehazovat očka :))))

Katerina řekl(a)...

Svetříku šanci zkus dát. vloni nebo předloni jsem byla zblázněná do podobných "oldschoolových" svetrů od isabel marant. (nakonec jsem si ho musela koupit,protože mně došly baterky na pletení :)

la bum řekl(a)...

Káťo, myslím, že právě u tebe na blogu jsem podobný styl zaznamenala :))) aa od tud vítr vane...
Už jsem ho jednou (minulý týden) provětrala, akorát teď už je na něj zase nějak moc teplo :))) v