2012-10-01

Kreslení s dětmi resp. pro děti

"Mami namaluj...!"
Šíma tatry, bagry apod., u Val vedou kočičky a zabalená miminka... takže po několika desítkách tater a kočiček už moje standardní zjednodušená tatra a kočička vypadá takto :)))



A když se mamince zachce víc malovat, vypadá to třeba takto.
K následujícím obrázků mě inspirovaly stránky http://www.petitcollage.com/ Mám ráda jejich styl.





Robot měl úspěch, jen měl prý létat a od nohou mu měly jít plameny... tak příště ...


Mějte se krásně a kreslete :))
ŠK

7 komentářů:

VERONIKA (MIAUK) řekl(a)...

Jééé:-) No já takdle maluju se sestřičkou od Milého:-) Jen mě uvidí ve dveřích, letí pro pastelky a srší nápady, co všechno musíme namalovat:-)
Po tatře naštěstí netouží, to by mě dostala do slepé uličky, ale na robota došlo a nakonec pak skončil i na tričkách a tílečkách:D Jojo, děti jsou nekonečnou inspirací:-) ... jo a tenhle druh malůvek mám taky ráda:-)

la bum řekl(a)...

No u nás tatry přišly, když jsme byleli ještě v podnájmu a pod okny nám dělali nový park a dětské řiště, takže jsem je měla přímo před očima, z hlavy bych je napoprvé asi taky nedala :)) Tenkrát jsem vymyslela tuto verzi a od té doby ji maluju pořád dokola :))

PS: sleduji tvůj blog a tvé malůvky na oblečení, tašky apod. jsou milé a určitě jsou z nich děti nadšené... a vypavuji si i malování na obličej... to je pro ně vždycky nezapomenutelná událost :)))

marecka řekl(a)...

náhodou tá mačka je rozkošná :) u nás našťastie kreslenie moc nefičí. a na mojom obraze už relaxuješ? :))

la bum řekl(a)...

Marecka: napsala jsem ti na fb :)) je to se mnou ale bída...

Unknown řekl(a)...

to je legrační. ačkoli kreslit umím, s kočkama vždycky bojuju. tvoje varianta kočičky běžící letící je skvělá - je v tom hodně kočičího pohybu :-D hezký víkend. sonja

la bum řekl(a)...

Sonja: Jé to je hezký "běžící letící", to mě nenapadlo, já jí vždycky říkala ležící kočka :))) Já zase bojuji se psem, to je vždycky tový paskvil :))

Unknown řekl(a)...

:-D aha, tak to mně nenapadlo, že leží...