2011-04-05

úterní premiéra a DROPSí klobouček

Začala jsem šít! Udělala jsem si večerní plán! Kdy tvořit, kdy blogovat, kdy cvičit, kdy surfovat po netu, kdy  se věnovat manželovi!
(Vau, tak na to cvičení jsem opravdu zvědavá. Co jsem otěhotněla se Šímou, šlo cvičení k šípku. Od té doby se k němu ne a ne vrátit. Problém je v tom, že mi ze začátku hrozně chybělo a s postupem dní, měsíců a roků přestalo. Někam jít cvičit či jen sauna nebo si vyjet na kolo je prostě v současné době nereálné! Plánuji tedy power yogu každou středu večer podle DVD (cha, cha, cha..). Ne že bych měla problém s váhou, lítání kolem dětí a kojení dělá divy, ale někam mi odešly svaly. Rifle mi na zadku nějak moc visí, břišní svaly po dvou dětech neexistují ... Jo, jo, zkoušela jsem udělat most ze stoje, kdysi to pro mě nebyl problém. Dnes? Ani náhodu, prostě na to ty břišní svaly potřebujete! Krom toho 70tiletá babka má lepší držení těla než já, jestli s tím něco neprovedu, budu mí za chvilku na zádech hrb. V neposlední řadě nějak často začínám vyšilovat. Zkusím recept "v zdravém těle zdraví duch" a uvidíme jaký to bude mít vliv na trpělivost s první Šímovou pubertou  :))
Úterní večery vyhrazuji pro blogování! 
Začala jsem s recyklací. Ušila jsem jedny pyžámkové kalhotky Val, pracuji na Šímově mikině... těšte se na fotky, postupy apod. A hlavně mi držte palce, aby ty úterky vycházely...
Přidávám můj nový klobouček. Tentokrát to není můj výtvor. Objednala jsem si ho u kamarádky Maciny.  Najdete ji spolu s jejími krásnými výtvory na fléru nebo na blogu .
 

Samozřejmě si můžete uplést vlastní! Inspirací pro ten můj byl  tento DROPSí!
 
Příze: Camilla (Madame Tricote Paris) 5054

4 komentáře:

Katerina řekl(a)...

:) K dodržení plánu držím palce. Já dokážu plánovat třeba i několik dní ale skutek obvykle .. utek
p.s. Výraz "odešly svaly" se mně líbí, půjčím si ho. cítím se podobně, bohužel.

la bum řekl(a)...

Díky! Upřímně řečeno, jsem na sebe taky zvědavá :)... zatím plním :)

fialka012 řekl(a)...

Ten je krásný...

la bum řekl(a)...

Díky Fialko!